E-Cigaret Forside !

e-cigaret test og information

 

E-Cigaret Start :

E-Cigaret Forhandlere

 

E-Cigaret Oversigt :

E-cig Mini Cigaret

E-cig GoEasy™Cigaretten

E-cig Engangs E-Cigaret

E-cig Cigaren

E-cig Piben

 

elektronisk mini cigaret, super cigaret, cigar og pibe

Derfor er en E-Cigaret Sundere!

Med en E-cigaret får du samme rygefølelse uden tjære, kultveilte og de ca. 4000 andre stoffer der findes I almindelige cigaretter.. Læs mere «

 

E-Cigaret Video Anmeldelser !

Se hvordan en e-cigaret virker og hvad anmelderne syntes..
Journalist anmelder Super e-cig -
-
Se Video «
Bruger anmelder Super e-cig -
-
Se Video «

 

 

 

 

 

  • Fordele & Ulemper ved E-Cigaretten GoEasy™ :
  •  
  • Den Elektroniske Cigaret findes i et utal af forskellige modeller, og enda i et utal af ens modeller, men fra forskellige producenter. Da kvaliteten desværre er meget varierende fra produkt til produkt er denne test og anbefaling derfor kun på GoEasy™ E-Cigaretten fra GoEcig.dk
  •  
  • GoEasy™ E-Cigaretten er en helt ny type e-cigaret hvor atomizeren er integreret i nikotin refillen og derved udskiftes hver gang du skifter refill.. Dette giver den klare fordel at du ikke skal tænke på rengøring eller holdbarhed af din atomizer men blot sætte refillen på batteriet og så ryge.. Det eneste du således skal tænke på er at oplade dit batteri. GoEasy™ E-Cigaretten ligner en almindelig cigaret, dog lidt større, men betydeligt mindre end feks. Super Cigaretten, rent kvalitets mæsigt er den gennemført god kvalitet ! Røgudviklingen er god og kraftig og meget lig den fra en almindelig cigaret.
  •  
  • Ulemperne ved GoEasy™ E-Cigaretten er ikke nemme at få øje på, men skal der nævnes noget er det nok den lidt højere pris på refillerne, grundet den indbyggede atomizer.. Hører du til dem som tit skifter atomizer så er ekstra prisen nu hurtigt tjent hjem igen.
  • -Anbefales til Alle, også Stor-rygeren !
    Skal du helt kvitte de almindelige cigaretter eller ryge største delen af din rygning elektronisk, og vil du have en e-cigaret som nem og mest muligt virker som en rigtig cigaret at , så er det GoEasy™ E-Cigaretten du skal kigge efter !

Elektronisk Mini Cigaret dele, Batteri, Atomizer & Refill

 

 ESMOKE ANBEFALET FORHANDLER :

Dansk  Forhandler af GoEasy E-Cigaretten - GoEcig.dk
Verdens nemmeste e-cigaret, nemlig GoEasy™ E-cigaretten finder du på GoEcig shoppen, Super kvalitet og en e-cigaret som er lige til at gå til.
Besøg GoEcig.dk

 

  ESMOKE Bemærkning :
GoEcig.dk er Dansk ene-forhandler af GoEasy™ E-Cigaretten !