E-Cigaret Forside !

e-cigaret test og information

 

E-Cigaret Start :

E-Cigaret Forhandlere

 

E-Cigaret Oversigt :

E-cig Mini Cigaret

E-cig GoEasy™Cigaretten

E-cig Engangs E-Cigaret

E-cig Cigaren

E-cig Piben

 

elektronisk mini cigaret, super cigaret, cigar og pibe

Derfor er en E-Cigaret Sundere!

Med en E-cigaret får du samme rygefølelse uden tjære, kultveilte og de ca. 4000 andre stoffer der findes I almindelige cigaretter.. Læs mere «

 

E-Cigaret Video Anmeldelser !

Se hvordan en e-cigaret virker og hvad anmelderne syntes..
Journalist anmelder Super e-cig -
-
Se Video «
Bruger anmelder Super e-cig -
-
Se Video «

 

 

 

 

 

 • Info om ESmoke & Elektroniske Cigaretter :
 •  
 • -Vi Hjælper Dig Med At Finde Din E-Cigaret !
  Ideen med Esmoke er at udbrede kendskabet til elektroniske rygeprodukter, så som E-Cigaretten og samtidig vejlede til køb af det for dig rigtige produkt og forhandler så du undgår at starte din elektroniske rygeoplevelse med et dårligt eller upassende produkt.
 • - Vi Tester og Anbefaler !
 • Vi har testet I alt mere end 400 forskellige E-ryge produkter fra forskellige producenter og forhandlere, og anbefaler ikke et produkt før vi har testet det grundigt, således er de produkter vi anbefaler også testet med flere ens produkter fra den samme forhandler for at undgå at vi blot var heldige at få en model der virkede.
 •  
 • - Det er Ikke Kun Kvaliteten ! 
  Nok er kvaliteten vigtig, og uden den er i orden vil vi slet ikke anbefale et produkt, men det hjælper jo ikke noget at du får en e-cigaret af høj kvalitet hvis den ikke passer til dit behov, vi anbefaler derfor også produkterne efter målgruppe og anvendelighed og ikke kun efter kvalitet.
 
 • - Undgå Dårlige E-rygning Produkter !
  Markedet for E-cigaretter og andre elektroniske rygeprodukter er vokset eksplosivt de seneste år, og produktionen af billige kopi produkter er desværre vokset lige så hurtigt, du kan derfor finde produkter online der tilsyneladende er ens, men hvis funktion og kvalitet er meget langt fra hinnanden. Vi kan hos Esmoke ikke direkte sige hvem der har dårlige produkter, men vil derimod anbefale forhandlere som vi ved har god service og gode kvalitets produkter.
 •  
 • - Pas På Når Du Køber E-cigaret fra Udlandet ! 
  Der er flere ting du skal være opmærksom på hvis du køber din e-cigaret fra udlandet, først og fremmest at du ikke er dækket af den danske købelov, du har derfor ingen garanti for at forhandleren overhovedet sender dig det bestildte og heller ingen garanti for at det kan byttes hvis det er defekt.
 • Derudover skal du være opmærksom på at Told & Skat kan pålægge import afgift og moms af dit køb, så prisen kan ende med at blive en del højere end du havde regnet med.
 •  
 • - Er E-Cigaretten Lovlig eller Ulovlig ? 
  Vi ser i øjeblikke flere forhandlere der påstår at deres produkter er lovlige imens andre forhandleres produkter er ulovlige, dette er noget vrøvl ! At en forhandler feks. sælger sit produkt fra udlandet gør ikke produktet mere lovligt i Danmark, det gør blot at Dansk lov ikke gælder i det pågældende land og derfor ikke vil være ulovligt at sælge i det land.
 • E-Cigaretter er i dag fuldt lovlige at både købe og sælge i Danmark, men lægemiddelstyrelsen undersøger for øjeblikket om det skal klasificeres som lægemiddel, hvis dette sker skal forhandleren så godkendes for fortsat at sælge det.

 

  ESMOKE ANBEFALET FORHANDLER :

Elektronisk Cigaret Shop - Cigaretten.dk
Top kvalitets E-Cigaretter til meget fair priser, stort udvalg af refiller i mange smagsvarianter.
Besøg Cigaretten.dk

 

 

   ©Copyright 2008-2009 ESmoke.dk All rights reserved©
Alt Billede materiale, Tekster og indhold tilhører
www.esmoke.dk hvis ikke andet angivet og må ikke kopieres uden skriftelig tiladelse.
All images, content & intellectual material are copyright of Esmoke.dk