E-Cigaret Forside !

e-cigaret test og information

 

E-Cigaret Start :

E-Cigaret Forhandlere

 

E-Cigaret Oversigt :

E-cig Mini Cigaret

E-cig GoEasy™Cigaretten

E-cig Engangs E-Cigaret

E-cig Cigaren

E-cig Piben

 

elektronisk mini cigaret, super cigaret, cigar og pibe

Derfor er en E-Cigaret Sundere!

Med en E-cigaret får du samme rygefølelse uden tjære, kultveilte og de ca. 4000 andre stoffer der findes I almindelige cigaretter.. Læs mere «

 

E-Cigaret Video Anmeldelser !

Se hvordan en e-cigaret virker og hvad anmelderne syntes..
Journalist anmelder Super e-cig -
-
Se Video «
Bruger anmelder Super e-cig -
-
Se Video «

 

 

 

 

 

 • Fordele & Ulemper ved E-Cigaretten GoEasy™ :
 •  
 • Den Elektroniske Cigaret findes i et utal af forskellige modeller, og enda i et utal af ens modeller, men fra forskellige producenter. Da kvaliteten desværre er meget varierende fra produkt til produkt er denne test og anbefaling derfor kun på Engangs E-Cigaretten fra GoEcig.dk
 •  
 • Engangs E-Cigaretten er lidt af en nyhed indenfor e-cigaretter og er vel især god til dig som måske er i tvivl om e-rygning overhovedet er noget for dig.. Altså en billig måde lige at prøve e-rygning, inden der investeres i en "rigtig" e-cig.
 • Engangs e-cigaretten har ikke led lys for enden, og lyser/gløder altså ikke når man ryger på den, den kan heller ikke oplades igen, så når batteriet er brugt op så er det slut.. Den er til gengæld utrolig nem, på med en refill, tænd for cigaretten & ryg.. Røgen er god og kraftig og minder også rigtigt godt om de rigtige e-cigaretter, så er det en prøvecigaret du vil have, så er den rigtig god.
 •  
 • Ulemperne ved Engangs E-Cigaretten er prisen, godt nok er den billigere end en rigtig e-cigaret, men omregnet til pris pr. cigaret så bliver den i alt fald for dyr at bruge som fast e-cigaret.. Så fin som midlertidig, men ikke fast cigaret.
 • -Anbefales som Prøvecigaret, backup e-cig, til gæster eller gave !
  Super god ide og fin cigaret til lige at prøve e-rygning.. Kan se godt potentiale i den som en back-up cigaret (så man altid lige har en reserve e-cig hvis den rigtige går i stykker) og feks. til gæster eller gave til events, fester osv. hvor folk ikke ellers må ryge.

Elektronisk Mini Cigaret dele, Batteri, Atomizer & Refill

 

 ESMOKE ANBEFALET FORHANDLER :

Dansk  Forhandler af GoEasy E-Cigaretten - GoEcig.dk
Verdens nemmeste e-cigaret, nemlig GoEasy™ E-cigaretten finder du på GoEcig shoppen, Super kvalitet og en e-cigaret som er lige til at gå til.
Besøg GoEcig.dk

 

  ESMOKE Bemærkning :
GoEcig.dk er Dansk ene-forhandler af GoEasy™ E-Cigaretten !