E-Cigaret Forside !

e-cigaret test og information

 

E-Cigaret Start :

E-Cigaret Forhandlere

 

E-Cigaret Oversigt :

E-cig Mini Cigaret

E-cig GoEasy™Cigaretten

E-cig Engangs E-Cigaret

E-cig Cigaren

E-cig Piben

 

elektronisk mini cigaret, super cigaret, cigar og pibe

Derfor er en E-Cigaret Sundere!

Med en E-cigaret får du samme rygefølelse uden tjære, kultveilte og de ca. 4000 andre stoffer der findes I almindelige cigaretter.. Læs mere «

 

E-Cigaret Video Anmeldelser !

Se hvordan en e-cigaret virker og hvad anmelderne syntes..
Journalist anmelder Super e-cig -
-
Se Video «
Bruger anmelder Super e-cig -
-
Se Video «

 

 

 

 

 

  • Fordele & Ulemper ved den Elektroniske Mini Cigaret :
  •  
  • Den Elektroniske Mini Cigaret findes i et utal af forskellige modeller, og enda i et utal af ens modeller, men fra forskellige producenter. Da kvaliteten desværre er meget varierende fra produkt til produkt er denne test og anbefaling derfor kun på Mini E-Cigaretten fra Cigaretten.dk
  •  
  • Mini E-Cigaretten er klart det E-ryge produkt der udseendes mæsigt kommer tættest på en almindelig cigaret, størelses mæsigt er den som en almindelige Prince cigaret, rent kvalitets mæsigt er man ikke i tvivl når man har Mini Cigaretten i hånden, den er meget gennemført ! Røgudviklingen er svag til medium og således noget lavere end fra en almindelig cigaret.
  •  
  • Ulemperne ved Mini E-Cigaretten er desværre også i dens størelse, i og med at alt er småt, så er batteri og refill levetid det også, og disse skal derfor skiftes ofte, ca. efter hvad der svarer til rygning af 5-7 alm. cigaretter, skal du altså regne med at skifte enten batteri eller refill.
  • -Anbefales til Hygge Rygeren eller Byturen !
    Mini E-cigaretten er et godt og gennemført kvalitets produkt, men grundet størelsen ikke et produkt jeg vil anbefale til en stor-ryger ! Den er derimod perfekt til lejlighdsvis rygning feks. i lufthavnen, ved en tur i byen eller andre steder hvor man godt lige vil ryge en smøg eller to men ikke kan pga. passiv rygning for omgivelserne eller fordi man ikke må for rygeloven !
 

Elektronisk Mini Cigaret dele, Batteri, Atomizer & Refill

 

 ESMOKE ANBEFALET FORHANDLER :

Elektronisk Cigaret Shop - Cigaretten.dk
Top kvalitets E-Cigaretter til meget fair priser, stort udvalg af refiller i mange smagsvarianter.
Besøg Cigaretten.dk

 

  ESMOKE Bemærkning :
Cigaretten.dk forhandler nok den bedste model af Mini E-Cigaret fra deres online shop, men kan også skaffe andre typer hjem på bestilling !