E-Cigaret Forside !

e-cigaret test og information

 

E-Cigaret Start :

E-Cigaret Forhandlere

 

E-Cigaret Oversigt :

E-cig Mini Cigaret

E-cig GoEasy™Cigaretten

E-cig Engangs E-Cigaret

E-cig Cigaren

E-cig Piben

 

elektronisk mini cigaret, super cigaret, cigar og pibe

Derfor er en E-Cigaret Sundere!

Med en E-cigaret får du samme rygefølelse uden tjære, kultveilte og de ca. 4000 andre stoffer der findes I almindelige cigaretter.. Læs mere «

 

E-Cigaret Video Anmeldelser !

Se hvordan en e-cigaret virker og hvad anmelderne syntes..
Journalist anmelder Super e-cig -
-
Se Video «
Bruger anmelder Super e-cig -
-
Se Video «

 

 

 

 

 

  • Fordele & Ulemper ved den Elektroniske Super Cigaret :
  •  
  • Den Elektroniske Super Cigaret findes i et utal af meget ens udseende modeller, men fra forskellige producenter. Da kvaliteten desværre er meget varierende fra producent til producent er denne test og anbefaling derfor kun på Super E-Cigaretten fra Cigaretten.dk
  •  
  • Super E-Cigaretten er helt sikkert det eneste E-ryge produkt jeg umidelbart vil kunne anbefale til alle, kvalitets mæsigt er det i top, det har en god, medium til kraftig, røgudvikling og størelsen på batterier og refiller gør at der er lang rygetid inden genopladning eller udskiftning af refillen ! Super E-cigaretten er desuden den E-cigaret der kommer med flest smags varianter i refillerne og kan desuden fås i flere farver, bla. en rigtig smart sort udgave.
  •  
  • Ulemperne ved Super E-Cigaretten er ikke umidelbart nemme at få øje på, en ting kan dog være størelsen og udseendet, da den er ca 1/2 gang længere end en almindelig cigaret, men vil man gerne signalere at man ryger elektronisk, så er udseendet samtidig en fordel.
  • -Anbefales til Alle, også Stor-rygeren !
    Skal du helt kvitte de almindelige cigaretter og udelukende ryge E-cigaret, eller vil du spare penge ved at ryge største delen af din rygning elektronisk, så er det Super E-cigaretten du skal have !
 

Hvid Super Ecigaret med nikotin filtre

 

Sort Super E-Cigaret dele, Batteri, Atomizer og refill

 

 ESMOKE ANBEFALET FORHANDLER :

Elektronisk Cigaret Shop - Cigaretten.dk
Top kvalitets E-Cigaretter til meget fair priser, stort udvalg af refiller i mange smagsvarianter.
Besøg Cigaretten.dk

 

  ESMOKE Bemærkning :
Cigaretten.dk forhandler nok den bedste model af  E-Cigaret fra deres online shop, men kan også skaffe andre typer hjem på bestilling !